6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kızılay Gaziantep çalışıyor

Türk Kızılayı Gaziantep Şube Başkanı Muhlis Bahadır Yetkin, yaptıkları faaliyetler hakkında basına bilgi verdi.

Kızılay olarak Gaziantepli ihtiyaç sahiplerine yardımcı olma gayreti içerisinde olduklarını belirten Yetkin, durumu iyi olan vatandaşlardan aldıkları yardımları, köprü vazifesi görerek yardıma muhtaç insanlara ulaştırdıklarını kaydetti. Kızılay’ın sadece kara gün dostu olmadığını belirten Bahadır Yetkin, Milli ve Manevi gün ve gecelerde ve bayramlarda sürekli halkla iç içe olduklarını belirtti. Geçtiğimiz Ramazan ayında yaklaşık 650 aileye gıda yardımı dağıttıklarını ifade eden Yetkin, ayrıca 2007 yılı Kurban Bağış Kampanyası’nda toplanan kurban bağışlarından, Et ve Balık Kurumu Kombinalarında özel olarak hazırlattırılan kavurmaların da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığını söyledi.

Gaziantepli vatandaşlarla sıcak ve dostane ilişkiler kurduklarını ve yardımsever vatandaşlarla çok güzel işlere imza atacaklarını belirten Yetkin, sözlerine şöyle devam etti;

"Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile düzenlemiş olduğumuz Kurban Bağış Kampanyası ile yardımsever vatandaşlarımızın bizlere vereceği kurbanları, Et ve Balık Kurumu kombinalarında noter huzurunda İslami kurallara uygun olarak keserek, yapılan kavurmaları yoksul ve ihtiyaç sahibi halkımıza ulaştırmak için gece gündüz uğraşıyoruz. Kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşması için şehrin muhtelif yerlerinde tanıtım afişleri astık. Kampanyamızın Gazi şehrimize yakışır bir boyuta ulaşabilmesi için halkımızın en köklü ve güvenilir yardım kuruluşu olan Kızılay'a desteklerini bekliyoruz. Kurban Bağış Kampanyası hakkında önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile kamu oyunu detaylı bir şekilde bilgilendireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 18:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?