6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kızılay lokum dağıttı

Türk Kızılayı Gaziantep Şube Başkanı Muhlis Bahadır Yetkin, Regaib Kandili dolayısıyla lokum ve şeker dağıttıklarını bildirdi.


Yetkin, yaptığı açıklamada, Kızılay olarak Türk halkının milli ve manevi günlerinde her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Türk Milleti'nin merhamet eli olan Kızılay'ın halkın en zor anında her zaman yanında olduğunu kaydeden Yetkin, Gaziantepli hayırseverlerden kendilerine sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istedi.
Yetkin, "Regaip Kandilinin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Türk Milletine, İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi dileğiyle Gaziantep'li vatandaşlarımızın kandillerini en içten dileklerimle kutlar, sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim. Türk Kızılayı Gaziantep Şubesi olarak Regaip Kandili dolayısı ile Gaziantepli hemşehrilerimize günün anlam ve önemi dolayısı ile Kızılayı tanıtıcı özel kutular içerisinde hazırlanan lokum ve şeker dağıttık. Dağıtım sırasında Gaziantepli vatandaşlarımız Kızılayın bu tür faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Kızılay yetkililerine teşekkür ettiler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 16:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?