6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kızlar Voleybol Turnuvası sona erdi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası yıldız kızlar Voleybol Şampiyonası’nda ikinci maçını da zorlanmadan 3-0’lık skorla kazanan Hatice Büyükbeşe İlköğretim Okulu şampiyon adaylığını ilan etti. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıldız kızlar voleybol karşılaşmasının ilk maçını Haydar Aliyev İlköğretim Okuluyla oynayan ve 3-0’lık skorla galip gelen Hatice Büyükbeşe İlköğretim Okulu yıldız kızlar voleybol takımı ikinci maçında da rakibi karşısında zorlanmayarak 3-0’lık sonuçla şampiyonluk adaylığını ilan etti. Hatice Büyükbeşe İlköğretim Okulu yıldız kızlar voleybol takımında Hümeyra, Müge, Kevser, Zühal, Muteber, Zeynep, Büşra Gül, Cansu, Ayten ve Büşra görev aldı.
 
Sporcuların disiplinli bir eğitimle maçlara hazırlandığını ifade eden Hatice Büyükbeşe İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Arzu Şahbudak, “Çocuklarımız spor yapmanın güzelliğini erken yaşlarda fark ederek okul takımında yer alabilmek için bir birleriyle kıyasıya yarışıyor. Voleybol alanında iddialı bir takımız. Nitekim ilk maçımızı Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okuluyla yaptık ve 3-0’lık skorla maçı aldık. Bu tempoyla gitmeyi başarırsak birinci olmamamız için hiçbir neden yoktur. Çalışmalarımızda bizleri destekleyen Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Şişman olmak üzere, Okul Müdürümüz ve diğer idarecilerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 10:58:12
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 11:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?