6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Koçer'e teşekkür

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer’e, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gönül Köprüsü Projesi”ne katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Teşekkür belgesini Koçer’i makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman verdi.

Ziyarette konuşan GSO Başkanı Koçer, Gönül Köprüsü Projesi’nin Türkiye’de hayata geçirilen projeler içerisinde en anlamlılarından biri olduğunu belirterek, yapılan çalışmaları severek ve gönülden desteklediklerini söyledi.

Proje sayesinde misafir öğrencilerin Gaziantep’in kültürünü, coğrafyasını tanıma ve keşfetme şansı yakaladığını da belirten Koçer, "GSO olarak imkanlarımız dahilinde söz konusu projeye yardımcı olma gayreti içerisinde olduk. Bugün baktığımızda projenin amacına en güzel şekilde ulaştığı kanaatindeyim. Ben proje kapsamında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise, projenin amaçlandığı gibi birlik ve beraberliği daha da güçlü kıldığını ve pekiştirdiğini belirterek, GSO Başkanı Koçer’e yaptığı katkılarından dolayı şükranlarını sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 11:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?