6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kolejlilerden Dr.Mirkelam'a plaket

İstanbul Amerikan Robert Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan ve GKV Özel Okulları, Şehitkamil Belediyesi, GTO, TUSAF ve Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi'nin destekleriyle gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Projesi'ne katkılarından dolayı Dr. Hüseyin Mirkelam, Dr. İzzet Güngörmüş ve Dr. Selçuk Dayı'ya plaket verildi.


İstanbul Amerikan Lisesi tarafından hazırlanan ve GKV Özel Okulları'nın da desteklediği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 12 öğrenci, bir öğretmen ve bir danışman gözetiminde Gaziantep'te yürütülmekte olan Göz Taraması ve göz tansiyon ölçüm çalışmalarına katkılarından dolayı Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi hekimlerine plaket verildi.


Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Proje danışman öğretmeni Necla Sönmezay ve Proje danışmanı Tülin Ünel, "Öğrencilerimiz ve bizlere her türlü desteği sağlayan Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi'ne İstanbul Amerikan Robert Koleji olarak teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalar öğrencilerimizin toplumu yakından tanımasını sağladığı gibi Gaziantep'in tarihi ve turistik yörelerini de görmemizi sağlamıştır. Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi hekimlerinin tamamı Gaziantep'te bulunduğumuz süre içerisinde bizlerle yakından ilgilenmiş, projenin gerçekleşmesi için teknik destek yanında göz doktorlarının da çalışmalarımıza katılımını sağlayarak projenin bilimsel ayağını başarıyla oluşturmuşlardır. Gerek Dr. Hüseyin Mirkelam'a gerekse Dr. İzzet Güngörmüş ve Dr. Selçuk Dayı'ya teşekkür ediyoruz" dediler.


Düzenlenen törenin ardından İstanbul Robert Koleji adına Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam'a, Dr. İzzet Güngörmüş ve Dr. Selçuk Dayı'ya birer plaket verildi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 10:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?