6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Konukoğlu'na anlamlı ödül

Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM), SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na, ''Stratejik Vizyon Sahibi İşadamı Ödülü’’ verdi.

TASAM Başkanı Süleyman Şensoy, İstanbul Grand Cevahir Otel'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve kültürel gelişimine katkıda bulunan bilim insanları, devlet adamları, bürokratlar, iş adamları, sanatçılar, gazeteci-yazarlar ve kamu kurumlarına geleneksel olarak ödül verdiklerini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından aralarında SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun da bulunduğu kişi ve kurumlara ödülleri verildi.

Stratejik Vizyon Sahibi İşadamı ödülünü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen’den alan Konukoğlu, şunları kaydetti; ‘’Ülkemiz için çalışan, çaba gösteren basın-yayın kuruluşlarına, bilim insanlarına, devlet adamlarına, sanatçılara, işadamlarına ve kurumlara ödül verilmesi dolayısıyla birlikteyiz. ‘Marifet iltifata tabidir’ anlayışı ile bu ödülleri vermeyi uygun bulan TASAM yönetimine teşekkür ederim. Bu tür ödüller, ödülü alan kişiye moral ve şevk verir, motivasyon sağlar. Bu bağlamda ödülü alanlar kadar, ödülü verenleri de kutlarım.’’

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?