6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Köy yollarına kilit taşı döşendi

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, Işıklı Köyü'nün tüm yollarını kilit taşı ile döşedi.


Köylüler tozlu yollardan kurtulmanın sevincini yaşarken, mahalle muhtarı ise Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya teşekkür etti. Köydeki çalışmaları büyük bir kalabalık izledi. Mahalle statüsüne geçen köylerde asfaltlama ve kilit taşı döşemesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Önceki gün Işıklı köyünde çalışma başlatan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri ekibi, köyün dar olan yollarını asfalt yapma imkanı olmadığı için, kilit taşı ile döşediler.


Çalışmaları yerinde izleyen Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Yıldız, ilçe genelindeki yeni mahallelerin asfalt ve kilit taşı sorununu çözmeye devam ettiklerini söyledi.


Bugüne kadar yaklaşık 20 köyün yolunu asfalt yaptıklarını belirten Yıldız, “Işıklı köyünün yolları müsait olmadığı için asfalt ekibimiz giremedi. Bu nedenle bu mahallemizin yollarını kilit taşı ile döşedik. Amacımız burada yaşayan insanların toz ve topraktan kurtulmasıydı” dedi.


Işıklı Köyü Muhtarı Mustafa Aslan, köyün yolarının ilk kez kilit taşı ile döşenmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.


Köy imamı Mehmet Özsoy ise, vatandaşların toz ve topraktan kurtulmasının sevindirici olduğunu belirterek, Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkür etti.
Köy sakinlerinden Mustafa Aslan ve İbrahim Güneş'te Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ve fen işleri ekiplerine teşekkür ederek, “Yollarımızın kilit taşı ile döşenmesi köyümüzde büyük bir sevinç oluşturdu. Bu güne kadar böyle bir hizmet görmemiştik” diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 14:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?