6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Köylerde asfalt seferberliği

Şahinbey ilçesinde ilçeye bağlanan yeni mahalle ve köylerde asfaltlama çalışmasını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Kerer, Elmalı, Deredüzü, Sarıt, Kaleboynu ve Macir Osman köylerinde okul, cami ve sağlık ocaklarının yollarını asfaltladı.

Şahinbey Belediyesi'nin büyük bir özveri içerisinde çalıştığını ifade eden Kaleboynu Mahalle Muhtarı Mustafa Bulut, yapılan tüm bu çalışmalardan dolayı tüm köylüsü adına Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a teşekkür ederek, yapılan bu çalışmalardan memnun olduklarını söyledi.

Yeni mahalle ve köylerde yapılan asfaltlama çalışması ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, ilçeye bağlı yeni mahalle ve köylerde asfaltlama çalışmasına başladıklarını ifade ederek, “İlk etapta tüm köylere ulaşmak için köylerimizin giriş çıkışlarını, okul, sağlık ocağı ve cami yollarının asfaltlama çalışmasını tamamlıyoruz. Belediyemiz Fen Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemize bağlı tüm köylerde asfaltlama çalışmasını hızlı bir şekilde devam ettirmektedir. Tüm köylerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Köylerimizde yaşayan vatandaşımız da bizim vatandaşımızdır. Hizmetten faydalanmak onların da hakkıdır. Mevsim gereği hava şartları iyi giderse tüm köylerin sokaklarını da tamamen asfaltlamasını yapacağız. Vatandaşımıza hizmetin en iyisini ulaştırmak için çalışıyoruz” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 10:13:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?