5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Kredi kartı dolandırıcıları yakalandı

Gaziantep'te, düzenledikleri sahte evraklarla çeşitli bankalardan kredi kartı alan ve aldıkları kredi kartlarıyla alışveriş yapan 2 kişi tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalarda, Mehmet Bahattin K.'nın, başkalarının kimlik bilgilerini kullanarak 2 adet sahte nüfus cüzdanı ve sahte vergi levhası hazırladığı ve 2 ayrı bankadan 2 adet kredi kartı aldığı bilgisine ulaşıldı. Kendi kimlik bilgileriyle de sahte belgeler düzenleyerek bir başka bankadan 3. kredi kartı alan Mehmet Bahattin K.'nın piyasadan 7 bin YTL'lik alış veriş yaptığı tespit edildi. 

Bu arada, Mehmet Bahattin K.'nın birlikte yaşadığı Melek Y.'nin de sahte nüfus cüzdanı ve sahte vergi levhasıyla 2 ayrı bankadan 3 adet kredi kartı aldığı ve kredi kartlarıyla 4 bin YTL'lik alışveriş yaptığı öğrenildi. 

Mehmet Bahattin K. ve Melek Y., ekiplerin yaptıkları çalışma sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan Mehmet Bahattin K. ve Melek Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 23:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet polat IP: 85.97.104.xxx Tarih : 15.11.2006 22:53:03
biz bu tür kişilerin yakalanıp kafalarına sıkarak öldürmek isteriz.çünkü bü tür kişiler bu gün baskasına yarın bize olacak.onun için gaziantep emniyet müdürlüğünün bukonu ile uğraşmasını isteriz