6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kuantum Öğrenme Semineri

Özel Sanko Okulları, 15 Mart-19 Nisan 2008 tarihleri arasında 6 hafta süreyle Cumartesi günleri tüm okullardaki 8. ve 9. sınıf öğrencilerini 5. Kuantum Öğrenme Semineri'nde ağırlamaya hazırlanıyor.

Özel Sanko Okulları'nın 2004 yılından beri düzenli olarak her yıl gerçekleştirilen Kuantum Öğrenme Seminerleri'nden bugüne kadar 1314 öğrenci yararlandı. Öğrencilerin akademik başarısını artırmasının yanı sıra, özgüven duygusunun gelişmesine de katkıda bulunan seminerler, uluslararası sertifikaya sahip okuldaki öğretmenler tarafından veriliyor.

Özel Sanko Okulları'nda 6 hafta boyunca sürecek eğitimlerde, Etkili ve Hızlı Okuma Teknikleri, Hafıza Teknikleri, Not Alma Teknikleri, Problem Çözme Teknikleri ve Yaratıcılık, Mükemmelliğin 8 Anahtarı gibi temel konular uygulamalı olarak ele alınacak. Ayrıca, eğitsel oyunların da içerisinde olduğu seminer sonunda sürpriz bir etkinlikle, katılımcılara sertifikaları verilecek.

Tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 8. ve 9. sınıf öğrencilerinin ücretsiz olarak katılabileceği Kuantum Öğrenme Semineri'ne kayıt yaptırmak için Özel Sanko Okulları Halkla İlişkiler Birimi'ne 15 Mart 2008 tarihine kadar başvurulabilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 09:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?