6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kupa mesaisi sürüyor

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'de geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kendi evinde 4-1 mağlup olan Gaziantepspor'da, futbolculara konuşma yasağı getirilirken, Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmanlar da basına kapatıldı. Kırmızı-siyahlı ekibin bugün basına kapalı yaptığı antrenmanda teknik heyetin, büyük moral bozukluğu yaşayan futbolcuları motive etmeye çalıştıkları öğrenildi.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yarın Fortis Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geleceklerini belirtti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un da Gaziantep takımı olduğunu kaydeden Sağlam, "Kentin iki kardeş takımı arasında oynanacak olan maçın her şeyden önce dostça ve centilmence geçmesi en büyük dileğimizdir" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Fortis Türkiye Kupası'nda ilk defa gruplara kaldığını ve mutlaka kazanmak için sahaya çıkacağını ifade eden Sağlam, "Onlar da kazanma arzusuyla sahaya çıkacaklar. Zor bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Ama hedeflediğimiz sonuca ulaşmak için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor" diye konuştu. Sağlam, Beto, Emrah Eren ve kaleci Murat Şahin'in sakatlıklarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 17:00:06
Güncelleme :11 Kasım 2008 Salı 17:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?