6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kurban bağışlayanlara kavurma hediye

Türkiye Kızılay Derneği Gaziantep Şubesi, geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda düzenledikleri kurban bağışı kampanyasına katılanlara teşekkür belgesi ve kavurma hediye etti.

Kızılay Derneği Gaziantep Şubesi'nde düzenlenen basın toplantısında, kampanyaya katılan vatandaşlara tanıtım CD'si, kurban etlerinden yapılan kavurma ve teşekkür belgesi verildi. Toplantıda konuşan Kızılay Derneği Gaziantep Şube Başkanı Bahadır Yetkin, 2007 yılında başlattıkları kampanyada milyonlarca ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırmayı hedeflediklerini belirterek, "Yardımsever Türk Milleti'nin büyük desteği ile kampanyamıza olan ilgi ve katılım önceki yıla oranla yüzde 400 artmıştır. Bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Türk Milleti'nin merhamet eli olduğunu ve merhametten yoksun olmayan bir toplum olduğumuzu bir kez daha kanıtlamıştır. Paylaşmanın huzurunu hepimize yaşatan bütün bağışçılarımıza, evine bayramdan bayrama et giren ihtiyaç sahibi aileler adına teşekkür ediyorum. Gaziantep'te 300 aileye kavurma yardımında bulunduk. Hayırsever bağışçılarımız sayesinde bu yıl bin aileye yardımda bulunmayı hedefliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, Kızılay Derneği Gaziantep Şube Başkanı Bahadır Yetkin, kurban bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür belgesi ve kavurma hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 13:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?