6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kurtuluş resepsiyonu yapıldı

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen resepsiyonda, basın mensuplarından en büyük ilgiyi Emniyet Müdürü Ali Yılmaz gördü. 

Şato Restoranda düzenlenen resepsiyona, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Suriye'nin Rakka kenti Valisi Ahmet Şahada Halil, Irak'ın Musul Valisi Dr. Duraid Kaşmula, Suriye'nin Gaziantep Başkonsolosu Haitham Saad, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Resepsiyonda basın mensuplarının en çok ilgisini Emniyet Müdürü Ali Yılmaz çekti. Dün Gaziantep'te yapılan 'Şaseci' operasyonuyla Türkiye gündemine gelen Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, operasyonla ilgili ayrıntıları basın mensupları ile paylaştı. Operasyonun bir iki günlük basit bir çalışmanın değil, aylar süren planlı bir çalışmanın sonucu olduğunu kaydeden Yılmaz, Gaziantep'te Emniyet ve basının uyumlu şekilde çalıştığını kaydetti. 

Basın mensupları da operasyonu başarı ile tamamlayan güvenlik güçleri adına Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 16:46:44
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 17:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali cengiz IP: 88.252.177.xxx Tarih : 26.12.2008 20:09:56

DR. Ali YILMAZ G.antepdeki çalışmalarından dolayı takdir ediyorum. Başarılı bir emniyet Müdürü başarılarının devamını diliyorum. saygılarımla