5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Kurum müdürlerine iftar

Gaziantep Paylaşımcı Genç İşadamları Derneği (GAPGİAD), Gaziantep'teki kurum ve daire müdürlerine bir iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine ortalama 80 kurumun müdür ve yetkilisi katıldı. İftar programında bir konuşma yapan GAPGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mutafoğlu, "Amacımız kentteki tüm daire ve kurum müdürlerini böylesi güzel bir gecede bir araya getirip kaynaştırmaktı. Davetimize icap edip katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu programımızı inşallah ilerleyen yıllarda da devam edecek" dedi.

Mutafoğlu, son dönemlerde dünya gündeminde oluşturulmak istenen ekonomik kriz söylemlerinden Türkiye'nin en az zararla çıkmasını ümit ettiğini belirterek, güçlü bir Türkiye oluşturmak için birlikte el ele vermek gerektiğini söyledi.

Bu ülkenin kalkınmasının sadece ekonomik değerlerle olmayacağını ifade eden Mutafoğlu, "En küçük kurumundan en büyük sanayicisine kadar her Türk vatandaşı ülkesinin kalkınması için üzerine düşen görevi yerine getirmesi durumunda sorunlarımız asgariye iner. Bu açıdan müdüründen daire amirine, sanayicisinden işçisine herkes üzerine düşeni yaparsa sanırım sorun kalmaz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 17:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?