6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Küsget Sanayi Bölgesi temizlendi

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Küsget Sanayi bölgesini temizledi.


Çevre sakinleri yapılan temizlik hizmeti nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya teşekkür ettiler. Bölgedeki çöpler toplanırken, temizlenen bölgeler araçlarla sulanarak pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu. Her hafta değişik mahallede pilot mahalle uygulaması yapan Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Küsget Sanayi Bölgesi'nde genel temizlik yaptı. Bölgeyi karış karış temizleyen ekipler vatandaşlardan teşekkür aldı.


Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Ergün, araç filosunu güçlendirdiklerini ve ilçe genelindeki temizlik işlerini aksatmadan sürdürdüklerini söyledi. Her hafta değişik bir semtte pilot mahalle uygulaması yaptıklarını belirten Ergün, "İlçe genelindeki rutin hizmetlerin yanı sıra, her hafta farklı bir semtte genel temizlik uygulaması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız bu uygulamadan son derece memnunlar. Bu uygulama ile halkımızı da temiz bir çevre için teşvik ediyoruz" dedi.
Küsget Sanayi Bölgesi sakinleri ise Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan bu uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 18:30:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?