6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Küsget'e çorba evi açıldı

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, Küsget Sanayi bölgesinde çorba evi açtı.

Vatandaşların sabah erken saatlerde ücretsiz olarak yararlandıkları çorba evi günde 1000 kişilik çorba servisi yapıyor. Şehitkamil Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yeni bir proje daha hazırlayarak hizmeti vatandaşın ayağına götürdü. Küsget Sanayi Bölgesi'nde sanayi cami arkasına çorba evi açan Şehitkamil Belediyesi, her gün 1000 vatandaşa ücretsiz çorba ikramında bulunuyor. Sanayi bölgesinde çalışan işçilerin büyük ilgi gösterdiği çorba evi, haftanın 6 günü sabah 07.00'de hizmet vermeye başlıyor.

Çorba evini ziyaret ederek vatandaşların düşüncelerini öğrenen Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni projeler üretmeye devam ettiklerini ifade etti. Bu kapsamda Küsget Sanayi Bölgesi'ne çorba evi açtıkları belirten Özkarslı, "Sanayi bölgesinde çalışan işçilerimiz, burada ücretsiz çorba alabiliyorlar. Günlük ortalama 1000 kişiye çorba servisi yapılıyor. Amacımız, insanlarımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmaktır. Bugün vatandaşlarımızla sohbet etmek ve gösterilen ilgiyi takip etmek üzere çorba evini ziyaret ettik. Çorba alan vatandaşlarımız çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. Güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle farklı noktalarda yeni çorba evleri açmak için incelemelerde bulunuyoruz" dedi.

Sanayi bölgesindeki işçiler ise Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya çorba evi uygulamasından dolayı teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 13:25:58
Güncelleme :13 Ağustos 2008 Çarşamba 13:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?