6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kutu doğum haftası etkinlikleri sürüyor

Gaziantep Ülkü Ocakları tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda Peygamber efendimiz (S.A.V.) anlatıldı.

Gaziantep Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen Kutulu Doğum Haftası etkinliğine MHP İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç, MHP Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fikret Alıncak'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan etkinlik Kur-Anı Kerim tilaveti ile devam etti.

Daha sonra açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fikret Alıncak, günün anlam ve önemine değinerek, "Sevgi ve rahmet insanının ümmeti olarak onun getirdiklerini özümsemek güzel ahlakını örnek almak, hayatımızı ona göre düzenlemek, Peygamber efendimize sevginin en güzel ifadesidir. Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bütün insanlığı Hz. Peygamberi tanımaya, çağrısına uymaya ve onun getirdiği ilahi mesajı okumaya çağırıyoruz. Keşke insanlık onun mutluluk çağrılarını duyabilse, onun kutlu yoluna uyabilse" dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Mustafa Erdem, Peygamber efendimizin hayatından kesintiler anlatarak örnekler verdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 13:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?