6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Lastiklen fırlayan taş can aldı

Gölbaşı ilçesinde motosiklet ile giderken yanından geçen bir otomobilin lastiğinden fırlayan taş nedeniyle yere düşüp ağır yaralanan genç, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu önünde motosikletiyle seyir halinde olan Osman Kandırmaz (23), yanından geçen bir otomobilin lastiğinden fırlayan taşın kafasına isabet etmesi neticesinde yere düştü. Ağır yaralanan genç, çevredeki vatandaşlar tarafından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından genç, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 6 Ocak'ta cerrahi yoğun bakım ünitesine alınan Osman Kandırmaz, bir ay boyunca verdiği yaşam mücadelesinde yenik düşerek hayatını kaybetti.

Baba Yahya Kandırmaz, çocuklarını kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek, "Oğlum bir ay önce motosikletle giderken bir otomobilin lastiğinden fırlayan taş nedeniyle yere düştü. Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne getirdik ancak buradan da bizi Gaziantep'e gönderdiler. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen oğlum hayatını kaybetti" dedi.

Kandırmaz'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 14:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?