6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Lescon'dan anlamlı destek

Gaziantep Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına, Gaziantepspor'un eski yönetim kurulu üyesi Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay'dan destek geldi.

Malzeme sıkıntısı nedeniyle ligde sıkıntılı günler geçiren Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na Lescon firması tarafından iki takım maç forması gönderildi. Osmaniye maçına Lescon formasıyla çıkan Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında idareciler ve sporcular Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay'a teşekkür etti.

Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay'ın örnek bir davranış gerçekleştirdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, “Gaziantep Tekerleki Sandalye Basketbol Takımı, bu ligde Gaziantep'i temsil etmeli. Sağlamlar gibi engellilerin de spor yapması kadar doğal birşey yok. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sakatlar Derneği bu takımı ayakta tutmak için çaba gösteriyor. Ancak yeterli değil. Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay engelliler konusunda çok hassas ve duyarlı birisi. Göndermiş olduğu iki takım forma takımda büyük sevinç oluşturdu. Bu desteğinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, desteğinin devamını bekliyoruz” dedi.

Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender, Lescon tarafından gönderilen formaları basketbol takımına teslim ederek, Aydın Erbay'a teşekkür etti.

Kalender, yaptığı açıklamada, “Engellilerin desteğe ihtiyacı var. Dernek olarak her ne kadar mücadele etsekte yeterli değil. Lescon firmasıyla yaptığımız görüşmelerde Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay bizleri kırmadı ve tekerlekli sandalye basketbol takımına 2 takım maç forması verdi. Bu duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 11:58:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?