4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Lig öncesi eksiklikler düşündürüyor

Fortis Türkiye Kupası'nda evinde Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdıran Gaziantepspor, lig için ümit verdi. 

Karlı zemine ve yağışa rağmen taraftarlarını memnun eden Kırmızı-siyahlıları Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl da tebrik etti. 

Devre arasını iyi değerlendirdiklerini ve Fortis Türkiye Kupası grup maçında kötü saha şartlarına rağmen Sivasspor maçında galip gelmeyi başardıklarını belirten Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, futbolcularda ruh, kazanma isteği ve heyecanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Ligin ilk yarısında futbolcularda böyle bir mücadele ruhu göremediklerini ifade eden Kızıl, "Şu anda takımda büyük bir ruh ve istek var. Futbolcuların hepsinde teslim olmama, mücadele eden ruh var. Takıma bu özelliği kazandırdığı için öncelikle hocamız Erdoğan Arıca'yı kutluyorum" dedi. 

Affanou transferiyle defansa güç kazandırdıklarını orta sahaya takviye için de görüşmelerin sürdüğünü belirten Başkan Kızıl, "Transferin bitmesine daha zaman var. Yerli bir orta saha oyuncusu takviyesi için görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu. 

Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan kupa maçında futbolcuların gösterdiği fizik gücünden memnun olduğunu belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, takıma iki oyuncu takviye edilmesi için girişimlerin sürdüğünü belirtti. Futbolcuların kamp dönemi ve kupa maçında gösterdikleri performansın lig için iyi işaretler verdiğini kaydeden Arıca, takım olma çabası içinde olduklarını kaydetti. Takımda bulunan hiç bir futbolcunun ayrıcalığı olmadığını ifade eden Arıca, "Formayı kim hak ederse o giyecek" dedi. 

Bu arada, devre arasında takıma transfer edilen Affanou'nun bonservisinin bu hafta alınacağı bildirildi. Suudi Arabistan'da kiralık olarak forma giyen futbolcunun bonservisinin perşembe ve cuma günleri tatile rastladığı için alınamadı. Kupa maçında forma giyemeyen futbolcunun ligin ilk maçına kavuşturulması için yönetim harekete geçti.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 16:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?