4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Lise öğrencisi göğsünden bıçaklandı

Gaziantep'te okul önünde tartıştığı 2 kişi tarafından bıçaklanan ise öğrencisi ağır yaralandı. İç kanaması olduğu tespit edilen öğrenci ameliyata alınırken, hastanede gözyaşlarına boğulan anneyi, öğretmenler sakinleştirmeye çalıştı. 

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Şahinbey Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerinden A.K. (18) okul önünde bir yıl önce aralarında husumet bulunan T.T. ve B.P. ile tartıştı. İddiaya göre ağız münakaşasıyla başlayan kavgada bıçak çeken bir kişi A.K.'yı göğsünden bıçakladı. Kısa sürede okul önüne gelen polis ekipleri olayı yatıştırırken, yaralanan öğrenciyi Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kalp damar cerrahisi servisinde tedavi altına alınan A.K.'da iç kanama tespit edilince hemen ameliyata alındı. 

A.K.'nın yaralandığı haberini alan yakınları hastaneye geldi. Oğlunu hasta yatağında gören anne Hatice K. gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren anne Hatice K.'yı öğretmenler sakinleştirmeye çalıştı. Hastaneye gelen öğrenci ve öğretmenler yaralı öğrenci hakkında bilgi almaya çalmıştı. 

Diğer taraftan olaya karıştığı iddia edilen T.T. ve B.T. polis tarafından gözaltına alındı. Yaşanan bıçaklama olayının ardından Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi sessizliğe büründü.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2007 Çarşamba 16:08:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?