6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Lütfen sessizlik kampanyası

Bahçeşehir - Uğur Eğitim Kurumları, Gaziantep ve Türkiye genelinde "Lütfen Sessizlik" kampanyası başlattı.

Bahçeşehir - Uğur Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Faruk Tatar, Uğur Dershanesi Toplantı Salonunda basın mensuplarına kampanya hakkında bilgi verdi. Tatar, "Bahçeşehir - Uğur Eğitim Kurumları olarak, sosyal sorumluluk projesi altında, 08 Haziran 2008 tarihinde yapılacak olan OKS, 15 Haziran 2008 tarihinde yapılacak olan ÖSS sınavlarında Gaziantep'in eğitim çıtasını yükseltmek için vatandaşları sessiz olmaya davet ediyoruz. Çocuklarımızın geleceği için OKS ve ÖSS süresince tam bir sessizlik sağlamalıyız" dedi.

Sınavların insanların geleceğini belirleyen en kritik noktalardan birisi olduğunu kaydeden Tatar, "Sınav korkusuna karşı panzehirin, ilgi ve güven olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın başarılı bir okul hayatı yakalamaları ve onlara bu dönemde yardımcı olmaları için anne ve babaların daha dikkatli olması gerekli. Türkiye'de marka şehir olan Gaziantep'in eğitim alanında da hak ettiği yeri alacağına, bu doğrultuda tüm Gaziantep halkının da Lütfen Sessizlik kampanyasına destek vereceklerine ve çocuklarımızın yanında olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 17:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELDA SELCAN IP: 81.213.139.xxx Tarih : 5.06.2008 10:18:57

lütfen sessizlik kampanyanıza katılıyorum.ama sadece imtihan günler değil diğer günlerde hatta korna sesinin olmadığı herkesin ulu orta gürültü yapmadığı bir gaziantep için özelliklede KIRMIZI IŞIKTA DURURKEN SARI YANMADAN ARKADAN KORNA ÇALAN DOLMUŞ VE HALK OTOBÜSÜ SÜRÜCÜLERİ LÜTFEN KORNA ÇALMAYALIM