4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Maganda kurşunu bu kez yaraladı

Gaziantep'te, sokak ortasındaki silahlı çatışma sırasında sıkılan kurşuna hedef olan şahıs, çevredekiler tarafından karga tulumba hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, İncilipınar Mahallesi 4 No'lu Cadde'de iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlarına sarılan taraflar birbirlerine rastgele ateş açtı. Bu sırada silahlardan çıkan mermilerden biri, yaklaşık 50 metre uzakta bir mağazaya alışveriş yapmak için giren vatandaşa isabet etti. Bacağından yaralanan 30 yaşındaki Ahmet Şahin, çevredekilerden yardım istedi. Yoldan geçen vatandaşlar, olay yerine ambulansın gelmesini beklemeden yaralıyı karga tulumba taksiye bindirerek hastaneye gönderdi.

Polis ekipleri, olay yerinde çok sayıda boş kovan olduğunu tespit ederken, çevrede bulunan bazı otomobillerin de seken kurşunlar nedeniyle hasar gördüğü belirlendi.

Olayın görgü tanıkları, motosikletli 2 kişinin başkalarıyla tartıştıktan sonra rastgele ateş açtığını, olay yerinden 50 metre uzakta bulunan Ahmet Şahin'in ise aniden yere yığılıp yardım istediğini ifade etti.

Polis kayıplara karışan şahısları yakalamak için çalışmalara başlarken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 18:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?