6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Maliyeden yeşil kampanya

Gaziantep Defterdarı Kenan Bilgehan önderliğinde sürdürülen ağaç dikme kampanyasında, maliye çalışanları tarafından Maliye Ormanı’na 500 çam fidanı daha dikildi.

Burç yolu üzerindeki Maliye Ormanı’na giden yaklaşık 100 Maliye çalışanı, Defterdar Kenan Bilgehan ile birlikte 500 çam fidanı dikti. Defterdar Kenan Bilgehan ağaç dikim sırasında yaptığı konuşmada, yaklaşık 50 dönümlük arazi üzerine 1998 yılında, Cumhuriyetin kuruluşunun 75. yıldönümü nedeniyle, Maliye Ormanı’na ağaç dikimine başlandığını ve her geçen yıl, bu kampanyanın devam ettiğini belirtti.

Daha önce yaklaşık 6 bin fidan dikildiğini belirten Bilgehan, Maliye Ormanına ağaç dikme kampanyasının her yıl devam edeceğini belirterek, ”Buradaki tek sorunumuz su konusu. Karşımızda bulunan Hayvanat Bahçesi’nden su almak istedik. Ancak asfalt altında geleceği için masraf olarak 20 bin YTL.gerekiyor. Bundan vazgeçtik. Şimdi su çıkartmak için sondaj yapmak gerekecek. Bunu da ileride yapacağız. Burası, ileride Burç Ormanları, Dülükbaba Ormanları gibi piknik alanı olacak ve vatandaşa hizmet verecektir. Su geldiği zaman gerekli sosyal tesisleri de inşa edeceğiz” dedi.

Amaçlarının kurum kültürünü ve ruhunu yaşatmak olduğunu söyleyen Bilgehan, Maliye çalışanlarına ağaç dikim kampanyasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 17:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?