5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Malzeme taşıyan asansör düştü: 1 ölü

Gaziantep'te inşaat malzemesi taşınan asansörün 5. kattan yere çakılması sonucu bir işçi öldü, 2 işçi de ağır yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Mücahitler Mahallesi Çetinkaya Mağazası arkasında yapımı devam eden bir otelin inşaatında çalışan Mehmet Cebe (33), Bayram Cengiz (31) ve Yusuf Cebe (42), asansörle 5. kata inşaat malzemesi taşıdıkları sırada, asansörün bağlı olduğu kancadan kurtulması sonucu yere çakıldı. Kazada, asansörün üstünde bulunan Mehmet Cebe feci şekilde hayatını kaybetti. Cebe'nin cesedi, olay yerinden alınarak cenaze aracı ile Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Ağır yaralanan Bayram Cengiz ve Yusuf Cebe ise olay yerine çağrılan ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

İnşaatta çalışan işçiler, 3 işçinin asansörle inşaat malzemesi taşıdıkları sırada asansörün kancadan kurtulması sonucu yere çakıldığını belirtti. Yere çakılan asansörün üzerinde bulunan arkadaşlarının olay yerinde hayatını kaybettiğini, asansörün içerisinde bulunan diğer iki işçinin ise yaralandığını kaydeden işçiler, yaralıların ambulansla hastaneye kaldırıldığını ifade etti. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2006 Salı 13:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?