3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

Mankenler yüzünden mağazayı yıkacaklardı

Gaziantep’te bir mağazanın açılışına katılan ünlü mankenlere ilgi büyük olunca, mankenler defileyi 2 metre karelik alanda yapmak zorunda kaldı. Ünlü mankenlerin cep telefonları ile bol bol fotoğrafını çeken Gaziantepliler, ilginç görüntüler oluşturdu.

Gaziantep’te Garize adlı giyim mağazasının açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey yaptı. Ünlü mankenler Esin Maraşlıoğlu, Asuman Krause, Yüksel Ak ve Başak Şahin’in de katıldığı açılışa Gaziantepliler büyük ilgi gösterdi.

Mankenlerin defile yapacağı alan için oluşturulan güvenlik şeridini aşan Gaziantepliler, ünlü mankenleri daha yakından görmek isteyince, mankenler sundukları defileyi 2 metre karelik alanda yapmak zorunda kaldı. Mağaza görevlilerinin uyarılarına aldırış etmeyen vatandaşlar, cep telefonları ile defileye katılan ünlü mankenlerin, bol bol fotoğraflarını çekerek, ilginç görüntüler oluşturdu.

Açılışın ve sunulan mini defilenin ardından mağazayı gezen vatandaşlar, ünlü mankenlerle mağaza içerisinde de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 17:27:56
Güncelleme :8 Mayıs 2005 Pazar 13:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?