5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Maraşlı ustadan dondurma şov

Gaziantep'te bir dondurmacı, hızarla dondurma keserek ürününün kalitesini müşterilerine kanıtlamaya çalışıyor. 

Kahramanmaraş'tan gelen dondurma ustası Ali Kocabaş, Gaziantepli ortağı Deniz Avşar ile 4 ay önce Fatih Mahallesi Celal Doğan Parkı yanında açtıkları mağazada, ilginç deneyler yaparak ürünlerinin kalitesini müşterilerine gösteriyor. Daha önce iki araç arasına bağladığı dondurmayı halat olarak kullanan Kocabaş, bu kez de hızarla ürünlerinin kalitesini test etti. 

Kocabaş, yöreye özgü urmu dudundan kestaneliye, portakallıdan antepfıstıklıya kadar toplam 28 çeşit dondurma ürettiklerini belirterek, ''Şu anda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 70 şubemiz var. Avrupa'ya da açılmayı hedefliyoruz. Bizim ürünlerimiz Kahramanmaraş'ın Ahır Dağı'nda yetişen keçilerin sütünden yapılıyor. Hakiki Kahramanmaraş dövme dondurması üretiyoruz'' dedi. 

Müşterilerin ilgisini çekmek için ürünlerini ilginç deneylerle test ettiklerini kaydeden Kocabaş, ''Her hafta değişik bir yöntemle ürünlerimizi test ederek müşterilerimize ürünlerimizin kalitesini gösteriyoruz. Geçtiğimiz günlerde araçlara bağladığımız dondurmayı çektirmeye çalıştık. Bu hafta ise hızarla dondurma kesme ve dondurma sündürme deneylerini gerçekleştirdik'' diye konuştu. 

Kocabaş, yaptıkları deneylerin müşterilerin ilgisini çektiğini ve bu ilginin satışlara da olumlu şekilde yansıdığını ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 11:01:58
Güncelleme :10 Temmuz 2006 Pazartesi 11:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?