6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Masa tenisi turnuvası sonlandı

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sonuçlandı. 2 gün süren turnuva sonucunda 4 ayrı kategoride dereceye girenlere kupaları verildi.

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından 23-24 Şubat tarihleri arasında Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları, Masa Tenisi Gaziantep İl Temsilcisi ve turnuvaya katılan sporcular ile aileleri katıldı.


Törende bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, gençlerin spor alanlarında daha aktif rol alması için değişik organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirtti. 4 yıldır "insanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarıyla çalıştıklarını kaydeden Özkarslı, "Gençlerimiz geleceğin teminatıdır. Onları seviyoruz. Bu nedenle gerek meslek kurslarımızda gerekse spor kurslarımızda gençlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal ise Şehitkamil Belediyesi'nin her zaman ilkleri başardığını ve spor alanında örnek alınması gerektiğini ifade etti.

Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren sporcular ise şöyle sıralandı:

"18 Yaş altı bayanlarda, Kübra Has, Canan Dönmez, Kübra Ateş; 18 yaş altı erkeklerde, Burak Tanrıverdi, Burak Köroğlu, Alper Yıldırım; 18-25 yaş erkeklerde, İsa İslam, Kerim Dövan, Mesut Yılmaz, 26 yaş üzeri erkeklerde, İbrahim Akbağ, Musab Layık ve İsmail Zindiyanoğlu."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 11:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?