6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Medical Park Gaziantep'te

Uluslararası kalitede sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen Medical Park Gaziantep Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Hastane binasında basınla tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenleyen Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba, Başhekim Mesul Müdürü Opr. Dr. Sedat Nuri Özdede ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hastane hakkında bilgiler veren Kubba, Türkiye nüfusunun yoğun olduğu illerde kurulmuş hastaneler zincirine yeni bir halka daha eklediklerini söyledi.

Kubba, "Türkiye'ye yüksek teknolojik donanımı ve uzman hekim kadrosuyla uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan Medical Park, gaziler diyarı Gaziantep'te hizmete girdi. 22 branşta 43 hekimle hizmet vereceğiz. SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur ile anlaşmalı olan tam teşekküllü hastanemiz, Gaziantep başta olmak üzere çevre illerden gelen hastalara uluslararası standartlarda modern sağlık hizmeti sunacak. 157 yatak kapasitesi ile modern tıp teknolojisinin desteğinde 7 gün 24 saat hizmet verecek. Gelişmiş cihazlarla donatılmış 5 ameliyathane, 42 poliklinik, 4 yoğun bakım servisimiz bulunuyor. Kaliteli sağlık hizmeti ile kazanan Gaziantep ve bölge halkı olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba, Başhekim Mesul Müdürü Opr. Dr. Sedat Nuri Özdede ile doktorlar basın mensuplarına hastaneyi gezdirdi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 16:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kazım sevinç IP: 78.186.16.xxx Tarih : 15.04.2008 15:05:13

hastaneniz çok güzel her şey çok harika ılmuş hayırlı olsun dileklerimle orion gruop personeli kazım sevin ç saygılarımla