5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Memur-Sen'de seçim heyecanı

Memur-Sen Konfederasyonu İl Başkanlığı'na yeniden Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Tahiroğlu seçildi.


Memur-Sen İl Başkanlığı için Eğitim-Bir-Sen Toplantı Salonu'nda yapılan seçime, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı 10 sendikanın delegeleri katıldı. Yapılan seçimlerde Memur-Sen delegeleri Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Tahiroğlu'nu yeniden il başkanlığına getirdi.


Tahiroğlu, seçim sonunda yaptığı konuşmada, Memur-Sen Konfederasyonu'nun Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de büyük bir hızla büyümeye devam ettiğine dikkat çekti. Tahiroğlu, “Gittikçe güç kazanan Memur-Sen Gaziantep'te belli bir güce kavuştu. Yaptığı başarılı çalışmalarla da sendikacılık alanında Gaziantep'te marka olmayı başardı. Önümüzdeki dönemde, Gaziantep'te Memur-Sen'i daha üst noktalara taşımak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.


Memur-Sen'in üstlendiği bir misyon olduğunu ifade eden Tahiroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Memur-Sen Konfederasyonu, kamu çalışanlarının sorunlarının yanında, bir sivil toplum örgütü olmanın verdiği güç ve bilinçle ülkemizin demokratikleşmesi, insan hak ve hürriyetlerinin yaygınlaşması, demokrasimizin önündeki engellerin kaldırılması için de çaba göstermektedir. Bu bilinçle başlatılan Ortak Akıl Hareketi'nin de mimarları arasında yer alan Memur-Sen, Türkiye'nin geleceğine damgasını vuracaktır. Bugün kamu sektöründe çalışan 2 milyon memurun gözü kulağı Memur-Sen'dedir. Memur-Sen, onların bu beklentilerini boşa çıkarmayacaktır.”

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 18:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?