6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

MHP Araban'da seçim startını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep’in Araban ilçesinde seçim startını verdi.

MHP Araban İlçe Teşkilatı Araban Belediye Başkanlığı’na aday gösterdiği Bakır Yiğit’in adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. İlçe Teşkilatı Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Arif Tatlı, parti teşkilatı ve partililerin katıldığı toplantıda, MHP Araban İlçe Başkanı Arif Tatlı, Yiğit’in adaylığını açıklayarak Araban’da seçim startını verdi.

Bakır Yiğit’in adaylığını açıklayan Tatlı şunları söyledi, ’’29 Mart 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Araban Belediye Başkanı adayı olarak Bakır Yiğit’i aday gösteriyoruz. İlçemizde geçmiş yıllarda siyaset yapmış, siyasi deneyimi ve tecrübesi olan adayımız, ilçemizin sorunlarını daha iyi bildiği ve çözüm üreteceğine inandığımız için aday gösterildi. Araban ilçemize bilinçli ve çalışkan inançlı bir Belediye Başkanı adayı çıkardık. Tüm Arabanlılardan adayımız Yiğit’e oy vermelerini istiyoruz” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Araban Belediye Başkanı adayı Bakır Yiğit ise, ’’Beni Araban Belediye Başkanı adayı olarak seçen başta Araban MHP İlçe Başkanı Arif Tatlı ve teşkilata teşekkür ederim. Siyasetin içinde gelen birisi olarak ilçenin sorunlarını yakından biliyorum. Araban’ı alt yapı sorunu çözülmüş, içme suyu sorunu çözülmüş, sorunsuz ilçe konumuna getireceğim. MHP Araban Belediye Başkanı adayı olarak, Araban’ı köy görünümünden kurtarıp yaşanılır bir ilçe konumuna getirmek için tüm Arabanlı hemşehrilerimin oylarına talibim’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 11:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
efe avşaroğlu IP: 81.215.161.xxx Tarih : 2.12.2008 20:43:02

Allah utandırmasın.........