6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

MHP heyetinden esnafa ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir ve beraberindeki heyet, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Özdemir, MHP Gaziantep İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İsmet Şerbetçi ve beraberindeki heyet ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Hasan Özdemir esnafın sorunlarını meclis gündemine taşıyacaklarını belirterek, "Esnafımızın, çiftçimizin sorunlarını yerinde tespit etmek için bu ziyareti yapıyoruz. Bu sorunları meclis gündemine taşımaya çalışıyoruz. Seçildiğimiz günden bu yana gitmediğimiz köy, kasaba ve ziyaret etmediğimiz esnaf kalmadı. Küçük esnaflarımızın ayakta durması için hükümetin yeni projeler üretmesi gerekiyor. Kötü muhalefet yapmayarak sadece eksikleri dile getirerek sorunların aşılmasına yardımcı oluyoruz" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Yılmaz ise 11 bin üyeye hizmet verdiklerini kaydederek, "3 yıldır esnafımızın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Özellikle kredi çekip borçlarını ödeyemeyen esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizleri ziyaret ederek sıkıntılarımızı dinleyen milletvekilimize ve MHP İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 20:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?