6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

MHP il başkanından teröre lanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen silahlı çatışmada 15 erin şehit edilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada teröre lanet okudu.

Kılıç, yaptığı açıklamada, son dönemde kanlı terör saldırılarının fazlalaşması ve tüm ülke geneline yayılma tehlikesinin herkesin üzerinde düşünmesi gereken kaygı verici bir durum olduğunu belirtti.

Kılıç, "Türk milletini derin acılara boğan ve infiale sebep olan bu hain saldırıları şiddet ve nefretle kınıyorum. Şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar, kaybolan askerlerimizin de sağ selim olarak bulunmasını diliyorum. Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelede sergilediği üstün başarılara rağmen, terör saldırılarının tırmanarak sürmesi Türkiye Cumhuriyeti'nin komşu devletten beslenen açık bir saldırı ve tehdit altında olduğunu bir kez daha ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya koymaktadır. Türkiye'nin milli birliğine, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kastetmeyi amaçlayan hainler şunu çok iyi bilmelidir ki, Türk milletinin azim ve kararlılığı karşısında terör örgütleri alçak emellerine asla ulaşamayacaklar ve kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklardır. Özellikle son aylarda hedef gözetmeksizin yoğunlaşan terör eylemleri iktidarın terörle mücadelede aldığı tedbirlerin yetersizliği konusunda yaygın bir kanaat uyandırmaya başlamıştır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 17:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?