6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

MHP'liler iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep il teşkilatı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Arif Bey Kebap ve Lahmacun Salonu'nda MHP Gaziantep Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine, MHP Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir, İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İftar yemeğinde konuşan MHP İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç, birlik ve beraberliklerini koruyarak her zaman bir adım ileriye gitmek için çalıştıklarını belirterek, "Bizim iktidar partisi yada ana muhalefet partisi gibi ekonomik gücümüz iyi değil. Ancak birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu günlere geldik. Bundan sonra da ilçe teşkilatlarımızla birlikte hareket ederek partimizi hak ettiği yere getirmek için çalışacağız" dedi.

İftar yemeğine katılan MHP Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir ise tek yürek halinde yerel ve genel seçimlere gireceklerini ifade ederek, "Partimiz geçmişte yaşanan küskünlükleri dargınlıkları bir kenara bırakmalıdır. Zaten şuanda partimizde bulunan bütün arkadaşlarım bunu başarmış durumdadır. Bundan sonra yolumuza devam edebilmemiz için birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekmektedir. Şuana kadar olan gözlemlerimde şunu tespit ettim. Bu birlik ve beraberlikle hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde partimizi hak ettiği yere taşıyacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 11:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?