6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Milletvekili Erdoğan kaza geçirdi

Gaziantep'te, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre sabahın erken saatlerinde 27 AK 027 plakalı otomobiliyle Ankara'ya gitmek için havaalanına giden AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Mehmet Güras idaresindeki 27 H 0020 plakalı halk otobüsü ve Müslam Ay idaresindeki 27 LF 937 plakalı otomobille çarpıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan Mehmet Erdoğan, çevredeki vatandaşların yardımıyla Özel Sani Konukoğlu Hasanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alınan Erdoğan'ın sağlık
durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, çarpışmanın hemen ardından baygınlık geçirdiğini belirterek, "Ankara'da meclis toplantısına katılmak için sabah yola çıkmıştım. Kaza anında hafif bir çarpma hissettim daha sonrasını hatırlamıyorum" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÖNCEKİ HABER

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, SSK Kavşağı'nda meydana gelen kazada, Milletvekili Mehmet Erdoğan yönetimindeki 27 AK 027 plakalı otomobil ile Mehmet G. idaresindeki 27 H 0020 plakalı halk otobüsü ve Müslüm A.'nın kullandığı 27 LP 937 plakalı otomobil çarpıştı.

Maddi hasarın meydana geldiği kazanın ardından Sani Konukoğlu Hastanesi'ne kaldırılan Milletvekili Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 13:21:18
Güncelleme :30 Ekim 2008 Perşembe 13:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET SAİT BİNER IP: 81.213.75.xxx Tarih : 31.10.2008 08:32:51

AKP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ VE AYNI ZAMANDA MAHALLE SAKİNLERİMDEN OLAN SAYIN MEHMET ERDOĞANIN ANKARAYA GİDER MAHALLEMİZİN ZÜBEYDE HANIM BUL ÜZERİNDE GEÇİRMİŞ OLDUĞU TRAFİK KAZA SONUÇU ÇOK ŞÜKÜR ÖLÜMLÜ BİR KAZA OLMAMIŞTIR.GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİMİZ NEDENSE HEP TRAFİK KAZALARI İLE ÖLMEKTE VE YARALANMAKTADIR YÜCE MEVLAM ÖLENLARA ALLAH RAHMET ETSİN,KAZALARDA YARALANAN ESKİ MİİLETVEKİLİ VE DEVLET BAKANI SY:MUSTAFA YILMAZ'A VE MEHMET ERDOĞANA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİM SUNARIM.