6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Milletvekilleri Araban'da

AK Partili milletvekilleri ve İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Araban ilçesini ziyaret etti.

İlçeye gelen AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu ve milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Özlem Müftüoğlu ve Halil Mazıcıoğlu, Araban AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu ve ilçe teşkilatı ile Araban İl Genel Meclisi Üyeleri Kazım Üstündağ, Ahmet Sağır, Battal Gazi Taşdemir ve ilçe halkının katıldığı kahvehane toplantısında ilçe halkına hitaben yaptıkları sohbet toplantısında, Araban ovasının GAP Eylem Planı kapsamına alınarak sulanacağı müjdesini veren milletvekili Mehmet Erdoğan, Arabanlıların yüzünü güldürdü.

AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden gelecek olan Çetintepe sulama projesi GAP Eylem Planı'na 800 milyon YTL'lik proje keşif bedeliyle alındı. Önümüzdeki yıllarda yapımına büyük bir hızla başlanacak olan proje ile Besni ilçesine bağlı Kızılin ovası, Keysun ovası, Araban ovası ve Gaziantep'in içme suyu karşılanacak. Bu konuda Ankara'da çalışmalar büyük bir hızla yapılıyor. Ayrıca, Araban-Gaziantep bölünmüş yolunun da yapımına büyük bir hızla devam ediliyor."

Araban Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Bazlama ise esnafa sıfır faizli kredi verme kararı alan Hükümete ve AK Parti yetkililerine teşekkür etti. Bazlama, krediden sadece üretici esnafın değil tüm esnafın faydalandırılmasını istediklerini kaydetti.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu da, Araban ilçesinde sağlık konusunda yatırımlar yapılması gerektiğini ifade ederek, AK Parti heyetinden yardım istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 10:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?