5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Milli boksör olimpiyatlara hazırlanıyor

Gaziantep Sanayi Odası'nın sponsorluğunda çalışmalarını sürdüren milli boksör Erdal Kesen, Çin'de yapılacak olimpiyatlarda ilk 3'e girerek profesyonel olmayı hedeflediğini söyledi.

Kesen, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ve İzmir'deki 23 günlük kampı başarı ile tamamladıktan sonra Gaziantep'e döndüğünü belirtti. Kesen, yarın da Felix Stamm Boks Turnuvası'na hazırlanmak için Ankara'ya gideceğini kaydederek, "Turnuva Nisan ayında Polonya'da yapılacak. Bu turnuvaya hazırlanmak için yarın Ankara'ya gideceğim. 10 günlük bir kamp döneminden sonra hazırlıklarımı Gaziantep'te sürdüreceğim" dedi.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer'e kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini ve başarılarında Koçer'in büyük emeği olduğunu ifade eden Kesen, "Bana destek verenleri utandırmayacağım. Hedefim, Çin'de yapılacak olimpiyatlarda ilk 3'e girerek profesyonel olmak. Eğer burada yapılacak olimpiyatlardan madalya ile dönersem profesyonel olacağım. Ondan sonra da İngiltere'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağım. Katılacağım tüm turnuva, şampiyona ve olimpiyatlarda ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 14:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?