6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Milli boksöre ödül

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Gaziantepli milli boksör Erdal Kesen'i ödüllendirdi.

2005 yılından itibaren GSO'nun sporcusu olarak yarışan ve bir çok başarıya imza atan milli boksör Erdal Kesen ile babası ve antrenörü olan Coşkun Kesen, GSO'da düzenlenen törenle ödüllendirildi. Adana'da düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na 57 ilden 308 sporcu katıldı. GSO'nun sponsorluğunda yarışmalara katılan Gaziantepli boksör Erdal Kesen, bronz madalya kazandı. Ödül töreninde bir konuşma yapan GSO Başkanı Nejat Koçer, "GSO olarak Gaziantep'in ekonomik gelişiminin yanı sıra sosyal alanlarda da gelişmesine katkıda bulunuyoruz. Erdal Kesen, almış olduğu bu başarılar sayesinde Gaziantep'in tanıtımına da katkı sağlıyor. Spora verilen destek, gençlerimizin gelecekleri açısından atılan önemli bir adımdır. Erdal'ın uluslar arası müsabakalarda kentimize ve ülkemize başarı kazandırması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğimizi sürdüreceğiz. Biz sporcumuzu aldığı her başarı için teşvik amacıyla ödüllendiriyoruz. Bugün Erdal'ın kazandığı başarılar, ona olan desteğimizin boşa çıkmadığını gösteriyor. Erdal'ın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum" dedi.
Erdal Kesen'in hem babası hem de antrenörü olan Coşkun Kesen ise, Erdal'ın başarısını kendilerinden hiç bir desteği esirgemeyen ve Erdal'ın başarısı için her şeyi yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer ve Genel Sekreter Kürşat Göncü'ye armağan ettiklerini söyledi. Kesen, "Biz bronz madalyayı beğenmedik. Bronz madalyaya alışık değiliz. Bu şampiyonada ufak bir talihsizlik yaşadık. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda alışık olduğumuz gibi altın madalya kazanacağız. GSO Başkanı Nejat Koçer'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gaziantepli milli boksör Erdal Kesen de, şampiyonada elde ettiği başarıyı Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü olması dolayısıyla bütün Gazianteplilere armağan ettiğini kaydederek, "Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyorum. Bronz madalyaya alışık değilim. Bu başarı çok büyük bir başarı değil. GSO her zaman altın madalyaya layık. Bundan sonra daha çok çalışarak altın madalya kazanacağım. GSO bana sadece sponsor değil, amca oldu. Bizi çok seviyorlar. Her türlü desteği veriyorlar. Gaziantep boksu, GSO ile çok ileriye gitti. İnşallah bu başarılarımız devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından, GSO Başkanı Nejat Koçer, milli boksör Erdal Kesen'e başarısından dolayı Cumhuriyet altını hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:57:59
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 17:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?