6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Milli Piyango biletleri satışta

Yeni bir yıla yeni umutlarla girmek isteyen vatandaşların Milli Piyango biletlerine olan ilgisi arttı.


Milli Piyango'nun bu yıl ki büyük ikramiyesinin 25 milyon YTL olması ve geçen yıl ki çekilişte büyük ikramiyenin Gaziantep'ten alınan çeyrek bilete çıkması Gaziantepli vatandaşların umutlarını iyice artırdı.

Bilet satışlarının çok iyi olduğunu ve yılbaşı gelmeden biletlerin tükeneceğini tahmin ettiklerini söyleyen Milli Piyango bileti satışı yapan Hasan Demir, ''Yılbaşı biletlerinin satışına Aralık ayının başında başladık ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Yılbaşı özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye 25 milyon YTL olarak belirlendi. Geçen sene de bu rakam aynıydı. Şuanda tam bilet 24, yarım bilet 12 ve çeyrek bilet ise 6 YTL'den satılmakta olup, özellikle bu sene geçen yıl ki büyük ikramiyenin çeyrek bilet alan Gaziantepli bir talihliye çıkmış olması nedeniyle satışlarımızı artırdı. En fazla talep gören biletler yine çeyrek olanlar. Talebin çok fazla olmasından dolayı piyasadaki bilet sayısı azaldı. Vatandaşlar 'ya çıkarsa' umuduyla bilet almaya devam ediyor. Bilet alacak olanlara tavsiyemiz, son güne kalıp karaborsa bilet almak zorunda kalmasınlar'' dedi.


Hasan Demir şuana kadar 10 bin YTL tutarında bilet satışı yaptığını ve piyasada ki bilet sayısının yetersiz olduğunu belirtti. Demir, ''Özellikle büyük market ve işletmelerin promosyon amaçlı vatandaşlara bilet vermesi ve talebin fazla olması nedeniyle bilet sayısında ciddi bir azalma var. Milli Piyango İdaresi Gaziantep Şubesi yeniden bilet dağıtımına başlamalı'' diye konuştu.


Milli Piyango bileti alan vatandaşlar da, yeni yıla girerken bir alışkanlık olarak bilet aldıklarını ve herhangi bir ikramiye çıkmasa da o heyecanı yaşamak istediklerini ifade ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?