4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Minik öğrenciler Şahinbey'i canlandırdı

Gaziantep metropol ilçe Şahinbey Belediyesi mahalle evlerinde açılan ana sınıfı öğrencileri, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde sergiledikleri oyunda Şahinbey'i canlandırdılar.

Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisleri ve Barak Mahalle evinde düzenlenen gösteride anasınıfı öğrencileri izleyenleri büyüledi. Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey'in de katıldığı gösteride mahalle evlerinde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri Şahinbey'i canlandırdılar. Minik öğrencilerin yaptığı gösteri katılanları duygulandırırken, vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, "Mahalle evlerinde açılan ana sınıfları ile kenar semtlerdeki çocuklarımızın eğitime hazırlık dönemlerinde sosyal ve kültürel alanlarda gelişimlerini sağlıyoruz. 87 yıl öncesinde vatan toprakları için 6317 evladımız yokluk ve sefalet içinden mücadele ederek şehit olmuşlardır. Bizler onların mirasçıları olarak birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu mirasa sahip çıkmalıyız. Bu anlamda, tüm hafta boyunca mahalle evlerimizde bu önemli günün idrakini daha da hissettirmek amacı ile, halkımızla bütünleşerek bu kutlamaları gerçekleştirmiş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 16:27:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?