6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Minik yıldızlar Dereağzı yolunda

Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu'nda eğitim gören minik yıldızlar seçmeler için Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı tesislerine davet edildi.


Hayalleri Fenerbahçe forması giymek olan ve Türk futbolunda Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek isteyen ve bu uğurda çalışmalarına yıllardır Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulunda devam eden dört minik yıldız, hayallerine kavuşuyor. Fenerbahçe Alt Yapı Genel Koordinatörü Şenol Çorlu'nun ve futbol okulları teknik direktörü Hüseyin Dalgıç'ın daveti üzerine Ş.Burak Karapınar, Levent Arslan, Furkan Uncuer ve Erdal Ukuş İstanbul'a hareket etti.


Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu Sorumlusu Mahir Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Seçmelere katılacak olan öğrencilerimiz yaklaşık 4 yıldır bizimle birlikte çalışıyorlar. Öğrencilerimiz, 06-10 yaş grubundan bu yana devam eden temel eğitimlerinin bir bölümünü tamamlayarak 130 öğrencimiz arasından uzun vadeli ve disiplinli çalışarak seçmelere katılmaya hak kazanmışlardır. Yaptığımız tüm açıklamalarda belirttiğimiz gibi hedefimizin Gaziantep'ten Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak olduğu, yapılan tüm bu çalışmalarla kanıtlanmıştır. Yıllardır sıkı çalışarak Fenerbahçe forması giyinmeyi hedefleyen çocuklarımız şimdi alt yapı seçmelerinde görücüye çıkıyor" dedi.


Öğrencilerin alt yapıya alınmak için İstanbul'a çağırılmalarının ise kendilerine ayrı bir gurur verdiğini kaydeden Yılmaz, "Gaziantep'te büyük bir camiayı temsil etmenin sorumluluğu çerçevesinde yaptığımız sıkı ve disiplinli çalışmalar sonucunda bu öğrencilerimizin İstanbul'da şehrimizi ve bizleri en iyi şekilde temsil ederek hayallerine ulaşacaklarına inanıyorum. Yapılacak olan seçmelerde öğrencilerimizin yeme, içme ve konaklama gibi masrafları Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından karşılanacaktır. Bu çalışmalarımız sonucunda bir gerçek daha ortaya çıkıyor ki İstanbul'da Fenerbahçe forması giymenin yolu Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okuluna kayıt yaptırarak sıkı ve disiplinli çalışmaktan geçiyor” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 17:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dursun akan IP: 78.172.172.xxx Tarih : 29.10.2008 12:39:57

merheba fenerbahce bn de dereağzı miniklere katılmak istiyorum acaba kayıtlar ne kadar ?