6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Minikler kep fırlattı

Karne heyecanının ardından kep atma törenine koşan GKV anaokulu öğrencileri önce hünerlerini sergiledi sonra keplerini fırlatarak anaokulundan mezun oldu.
Kuruluşunun 45. yılı etkinliklerinin en renkli gecesini yaşayan GKV Özel Okulları, anaokulu öğrencilerinin kep atma töreniyle adeta renklendi. Minikler karne heyecanının ardından kep atmak için birbirleriyle yarışırken sahnede hünerlerini de sergilemeyi unutmadılar. Tamamen İngilizce sahneledikleri oyunlar izleyenleri büyüledi. Kep atma törenine İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, Genel Müdür Yardımcıları Metin Tezel, Atanur Vergili ve çok sayıda davetli katıldı.


GKV’nin okul öncesi eğitimde büyük hamleler yaptığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, “Okul öncesi eğitim sadece Gaziantep’in değil, Türkiye’nin de geleceğidir. GKV Özel Okulları okul öncesi eğitimde Gaziantep ve ülkemiz için büyük bir yatırım hamlesi yapmıştır ve bu hamlenin sonucu bugün yüzlerce öğrencimiz ciddi anlamda eğitim almaktadır. Eğitim alanındaki hamlelerin mimarları Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’u yürekten kutluyorum” dedi.
Eğitimin her kademesinin büyük bir ciddiyet istediğini ve 45 yıldır aynı düşüncelerle eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş ise, şunları söyledi:


“Okul öncesi eğitim yarınları yaşayacak ve yaşatacak olan yeni neslimizin eğitim alanındaki en büyük altyapılarını oluşturmaktadır. Bu çocuklarımız gelecekte bu gün aldıkları ciddi eğitimin meyvelerini topluma ve ülkemize büyük hizmetler yaparak toplayacaklardır. GKV Anaokulu kompleksimizde yüzlerce minik yavrumuz temel eğitimleri yanında ciddi anlamda dil eğitimi de almakta, özellikle İngilizce yanında Almanca eğitimle de ikinci yabancı dilin altyapısını oluşturmaktadır. Bugün profesyonel tiyatroculara taş çıkarırcasına ve İngilizce sergiledikleri küçük oyunlarla aldıkları çağdaş eğitimi gözler önüne sermişlerdir. Bu yavrularımıza emek veren anne ve babalarını, okul idarecilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.”


GKV Özel Okulları İngilizce öğretmeni Fatma Görgüç tarafından kaleme alınan çeşitli oyunları İngilizce sahneleyen öğrenciler modern halkoyunları gösterileriyle de izleyenleri adeta büyülediler. Gecenin geç saatlerine kadar süren gösterilerin ardından finalde öğrenciler anaokulu diplomalarını alarak kep attılar.

..
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 12:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?