6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Miniklerden anlamlı kutlama

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren 60. Yıl Mahalle Evi ana sınıfı öğrencileri, Anneler Günü'nü düzenledikleri programla kutladılar.

60. Yıl Mahalle Evi’nde düzenlenen programa, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey, öğretmenler, minik öğrencilerin anneleri ve davetliler katıldı.

Güzelbey, günün anısına programa katılan annelere karanfil dağıtırken, anasınıfının minik öğrencileri ise Güzelbey'e birlikte çekilmiş resimlerini hediye ettiler. Kutlama programında minik öğrenciler, tiyatro gösterileri ve okudukları şiirlerle herkesi büyülediler.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Anneler Günü'nün sadece bir gün değil, yılın her günü kutlanması gerektiğini belirterek, "Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir. Annelerimizi yalnız belirli günlerde değil, yaşam boyunca sevgi ve içtenlikle kucaklamalı, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek sorumlu bir yaşam sürmeli, bizler de çocuklarımıza aynı yüce değerleri aktarabilmeliyiz" dedi

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 11:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?