6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Miniklerin muhteşem gösterisi

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Anaokulu öğrencileri, Cumhuriyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları destan gibi gösterilerle on puan alarak izleyenleri adeta büyülediler.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, Genel Müdür Yardımcıları Metin Tezel, Atanur Vergili, Fevzi Gürsel ve İlköğretim Müdürü Ali Bozgeyik’in de katıldığı kutlamalarda minikler bütün hünerlerini sergilediler.

GKV’li minikler hazırladıkları muhteşem gösteriyle Cumhuriyet Haftası etkinliklerine damgalarını vururken, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını birden ezbere okumaları dikkat çekti. Cumhuriyetin kuruluşunun 85. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen şenliklerde GKV Anaokulu öğrencileri Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirerek izleyenleri büyülediler. Cumhuriyet öncesi yaşamdan da kesitleri drama halinde sergileyen minik GKV’liler Cumhuriyet döneminin kazanımlarını da canlandırarak izleyenlere zevkli dakikalar yaşattılar.

Cumhuriyet olgusunun çocuklara okul öncesi eğitimden itibaren yerleştirilmeye çalışıldığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, “Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında GKV Anaokulu öğrencileri hazırladıkları çeşitli etkinliklerle haftayı dolu dolu kutlamaya devam ediyorlar. Atatürk ilke ve inkılaplarını, Cumhuriyetin ülkemiz ve milletimiz için kazanımlarını çocuklarımıza en iyi şekilde öğretmek ve onlara bu olguları özümsetmek zorundayız. Okulların kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen 4-6 yaş grubu öğrencilerimiz sahnede adeta destan yazdılar. Etkinlikleri hazırlayan öğretmen, idareci ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

GKV Özel Anaokulu öğrencileri tarafından sahnelenen oyunları ve koroyu dikkatle izleyen veliler hayranlıklarını dile getirerek, “Gerçekten böyle bir performans beklemiyorduk çocuklarımızdan. Adeta destan yazdılar. Okulların henüz bir buçuk ay önce açılmış olmasına rağmen GKV’li öğretmen ve idareciler çocuklarımıza inanılmaz bir eğitim vererek onları bu güne hazırlamışlar. Bizlere bu gösteriler büyük bir sürpriz oldu. Çocuklarımızın cumhuriyetin değerlerini küçük yaşta öğrenmesi çok önemli” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 11:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?