6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Mobilya fuarı devam ediyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Halıcılar Odası ve Forza Fuarcılık işbirliğinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Halı, Mobilya, Ev Tekstili Fuarı'nda fuarı gezmeye gelen alım heyetleri ile katılımcı firmalar arasında yoğun ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

Halı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı’nın ikinci gününde katılımcı firmalar ve fuarı ziyaret eden yerli ve yabancı firmalar arasında yoğun şekilde birebir ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Firma temsilcileri ikili görüşmeler için hazırlanan özel salonda Irak’tan gelen Musul ve Süleymaniye Ticaret Odalarının temsilcileri ile aralarında Almanya, İtalya ve Dubai’nin de bulunduğu çok sayıda ülkeden gelen alım heyetleri ile ikili görüşmelerde bulundular. Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Genel Sekreterliği organizatörlüğünde fuarı ziyaret eden alım heyetlerinin ikili görüşmelerin ardından önemli iş bağlantıları gerçekleştirildi.

İkili görüşmelerin ardından Iraktan Gelen Musul ve Süleymaniye Ticaret Odası Heyetleriyle bir araya gelen Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, “Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Halı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı’nı bundan sonraki yıllarda geleneksel olarak sürdüreceğiz. Dünyanın 12 ülkesinden değişik heyetler şuan fuarımızı geziyor. Onun için Iraklı kardeşlerimiz ve halı ile ilgili firmalarımız bu fuarı iyi değerlendirsinler. Karşılıklı görüşmelerden fayda sağlayacağınıza inanıyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 18:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?