4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Motosiklet kazası: 1 yaralı

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında, motosiklet giriş yasağı olan yolda kayan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, motosiklet girişi yasak olan Muammer Aksoy Bulvarı Valilik binası önünde meydana gelen trafik kazasında, Ali P. (33) idaresindeki 27 B 5509 plakalı motosiklet, seyir halindeyken sürücünün dengesini kaybetmesi sonucu devrildi. Ağır yaralanan sürücü Pamukçu, kanlar içerisinde yerde kaldı. Kavşaktaki trafik polisi ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans çağrılan ambulansın beklenen süre içerisinde gelmemesi üzerine çevrede toplanan kalabalık, yaralı sürücüye müdahale ederek hastaneye kaldırmak istedi. Toplanan kalabalık arasında bulunan duyarlı vatandaşlar ve polisler yaralıya müdahale edilmesini engelleyerek ambulansın gelmesinin beklenmesini istedi. Bir süre yerde kanlar içerisinde yatan sürücü Ali P., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Ali P.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

Bu arada, kazaya karıştığı ve olay yerinden kaçtığı iddia edilen Ersin A. yönetimindeki 27 AK 681 plakalı otomobil, yaralının kaldırılışı sırasında tekrar olay yerine geldi. Polislere durumu anlatan Ersin A. ve otomobilde bulunan yakınları ile görgü şahitleri, herhangi bir çarpma meydana gelmediğini ve motosikletin kayarak devrildiğini ileri sürdü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 17:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?