6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Muhtarlar, Başkanlarından memnun

Gaziantep metropol ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Şehitkamil ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.


Şehitkamil Belediyesi Konferans salonunda, muhtarların sorunlarını dinlemek amacıyla düzenlenen toplantıya, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Fatma Şahin, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Özlem Müftüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Önder Budeyri, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Çetin, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Çolak ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda özellikle orman köylerinin sorunlarının kısa zamanda çözülmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Muhtarların tek tek söz alarak sorunlarını anlattı toplantıda, köylerin asfalt sorunu öne çıktı. Bazı köyler Şehitkamil Belediyesi tarafından yollarının yapıldığını ifade ederken, özellikle orman köyü muhtarları asfalt ve kilit taşı hizmeti alamadıklarını dile getirdiler. Toplantıya başkanlık eden Ak Parti il Başkanı Ökkeş Eruslu, konunun takipçisi olacaklarını ve orman köylerinin yollarının kısa zamanda asfalt veya kilit taşı döşemesi yapılacağını ifade etti.


Ak Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, salonda bulunan muhtarlarının hemen hemen tamamının Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı’ya teşekkür etmesi üzerine, “Başkan bu muhtarlara ne yaptın? Aman Şehitkamil’e başka aday çıkartıp başımıza iş açmayın” şeklinde espride bulundu.


Muhtarlar ise, “Başkanımızdan memnunuz. İstediğimiz zaman ulaşıyoruz. Sorunlarımızı çözüyor. Çözmese bu toplantıda söyleriz” şekilde konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET SAİT BİNER IP: 78.166.142.xxx Tarih : 24.08.2008 16:06:33

muhtar sait biner 22-08-2008 günü yapılan toplantıya bende katıldım ve orda düşüncelerimi beyan etdim. mahallem le ilgili istek ve şikayetleri iletdim.yapılanlar içinde teşekkür etdim.toplantıda da söyledim sarıgüllük mahallesinde 2 tane milletvekili olan mehmet erdoğan halil mazıcıoğlu ve büyükşehir belediye başkanı asım güzelbey ve akp il başkanı ökkeş erusluya bir kahvenin 40 yıl hatırı var gelip içmediniz dedim.çağırdında gelmedikmi dediler.sarıgüllük mahalle muhtarı olarak davet ediyorum kahve içmeye bekliyorum.saygılarımla