4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Muhtarlardan Özkarslı'ya ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, Şahinbey ve Şehitkamil ilçesinde bulunan muhtarlarla birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı ziyaret etti. Muhtarlar, geçtiğimiz günlerde Şam ve Halep'e gerçekleştirdikleri gezi için kendilerine destek olan Başkan Metin Özkarslı'ya teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, ziyarette yaptığı konuşmada, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya tüm muhtarların istedikleri zaman ulaşabildiğini söyledi. Titiz, yerel yönetimlerle muhtarların arasındaki diyalogların halka hizmet olarak döndüğünü belirterek, "Gerek derneğimizin ve gerekse muhtarlarımızın ilettiği tüm sorunları anında çözen başkanımıza teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ise, muhtarların ziyaretinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, "Muhtarlarımız halkın temsilcileridir. Onlarla iyi diyaloglar kurarak, halkın hizmet taleplerini alıyoruz. Bu işbirliği sayesinde doğru yerlere doğru hizmetler yapılıyor. Bu konudaki yardımlarını yeni yılda da bekliyoruz" diye konuştu. Özkarslı, her hafta değişik bir semtte, mahalle muhtarlarıyla inceleme yaptıklarına da değinerek, "Şu partili, bu partili diye bir ayrım yapmıyoruz. Tüm muhtarların belediye başkanıyım. Bu anlayışımız, muhtarlarımızın hoşuna gidiyor ve güzel diyaloglar oluşuyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 19:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
airf IP: 78.166.137.xxx Tarih : 1.01.2008 17:48:02

zaten burasi turkiye vatandaş yiyecek emek bulamazgen bizim yoneticiler iyi gezin bakalim