6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Nakıboğlu'ndan GSO'ya ziyaret

Gaziantep Kulübü Başkanı Ali Nezih Nakıboğlu ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer'i ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan GSO Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Kulübü'nün çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini ve Gaziantep'in değerlerine sahip çıktığını söyledi. Kendisinin de bu kulübün kuruluşunda yer aldığını ve her zaman çalışmalarına destek verdiğini belirten Koçer, ''Biz GSO olarak Gaziantep'te özellikle sivil toplumun gelişmesinden yanayız. Her anlamda sivil toplumun gelişmesi Gaziantep'e fayda sağlar. Ekonomik, sosyal, kültürel anlamlarda sivil toplum kuruluşlarına sahip çıkıp, onları desteklemek zorundayız. Bu anlamda Gaziantep Kulübü ile işbirliğimiz her zaman olmuştur ve devam da edecektir. Ben yeni seçilen yeni başkana da başarılar diliyorum. İnşallah karşılıklı işbirliği içerisinde Gaziantep'imiz için güzel şeyler yaparız'' dedi.

GSO'nun çalışmalarına verdiği desteğin kendilerini çok memnun ettiğini ve yeni projeler hazırladıklarını ifade eden, Gaziantep Kulübü Başkanı Ali Nezih Nakıboğlu ise, ''Gaziantep'in 25 yıllık vizyonu ile ilgili gelecekte yaşayacağımız bu yıllar içerisinde kurumların şehirler ile ilgili planları ve düşünceleri nelerdir? Neler yapmak istiyorlar? Bunları duymak istiyoruz. Bunları bir arada toplamak ve halkımızla paylaşmak bu sene yürüteceğimiz projelerden bir tanesidir. GSO Başkanımız Nejat Koçer'e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?