6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Nakliyeciler yemekte buluştu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tırsan-Daf Road Show'un Gaziantep'teki tanıtımının ardından verilen yemekte buluşan nakliyeciler sektörün sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Nizip yolu üzerinde bulunan Daf-Tırsan Otomotiv A.Ş. Showroom'da gerçekleştirilen etkinliğin ardından akşam Gaziantep-Kilis Tabipler Odası Lokali'ndeki yemekte bir araya gelen nakliyeciler, hem gönüllerince eğlendi hem de görüş alışverişinde bulunarak sektörün sorunlarını tartıştı. Yemekte bir konuşma yapan Daf-Tırsan Otomotiv A.Ş. Gaziantep Bölge Müdürü İsmail Taşkın, Gaziantep'te yapılan tanıtımın Adana ile devam edeceğini ve Adana'yı da 20'ye yakın ilin takip edeceğini belirtti.

Çalışkan, Gaziantep'te 1998 yılında faaliyete başladıklarını ve geçen 10 yıllık süre içerisinde geniş bir tecrübe kazandıklarını kaydederek, "Bölgede, önemli bir satış ve satış sonrası hizmeti verirken, 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Hiç bir müşterimizin yolda kalmasına müsaade etmiyoruz. Yol yardımı sayesinde en küçük bir olumsuzlukta dahi sorunu hallederek müşterilerimizin güvenle yollarına devam etmelerini sağlıyoruz. Kazandığımız tecrübe ile bölge nakliyatına çok daha iyi bir hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün burada bir araya gelmekten de büyük mutluluk duyduk" dedi.

Çalışkan, Tırsan-Daf 2008 Road Show'un Mayıs ayı içerisinde 20 ilde 45 farklı noktada tanıtımının yapılacağını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 10:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?